Batteri- och Kraftpaket för Släp och Trailers som driver elektrisk och hydraulisk utrustning, med unik återladdning från dragbilens belysningskrets.

P-LIGHT Magnum

P-LIGHT Magnum

För drift av elektrisk och hydraulisk utrustning

Komplett batteribackup för stora kraftuttag. P-LIGHT Magnum är den mest kraftfulla, att ge kraft åt hydraulikpaket är inga problem. Laddar <10A under färd utan specialkablage och upp till 45Ah med ytterligare kablage.
P-LIGHT Magnum finns i flera utföranden och är främst avsedd att driva mobil hydraulikutrustning på lastbilar, släp och trailers, P-LIGHT Magnum kan enkelt beställas i olika utförande beroende på behov av batteristorlek, radiostyrning, m.m. P-LIGHT Magnum har batterifrånskiljare, kraftsäkring, manöverbrytare, solenoid som options. Se även funktionsöversikt.

Funktionsöversikt

P-LIGHT Magnum Frame

För montering direkt på ramen, grundfäste ingår. Ramfäste tillkommer och finns i flera olika modeller. Ritningar finns tillgängliga på support.p-light.com.

P-LIGHT Magnum 880

För montering i verktygslåda eller befintlig fordonslåda. Storlek: 100x50x50 cm

P-LIGHT Magnum Splitt

För montering i verktygslåda eller befintliga fordonslådor. Elektroniklåda och batterier levereras separat.

P-LIGHT Magnum för Bakgavellift och Dubbelplan

Bakgavellift

P-LIGHT Magnum är det mest miljövänliga och driftsäkra alternativet att driva bakgavelliften på både lastbil, släpet och trailern. Det är ett batteri- och kraftpaket med unik laddning. För släp så laddar upp till 20A under färd beroende på vilken effekt du väljer.

För inkoppling se
Bakgavellift och Dubbelplan

P-LIGHT Magnum är det mest miljövänliga och driftsäkra alternativet att driva bakgavelliften tillsammans med dubbelplan, släpet och trailern. Det är ett batteri- och kraftpaket med unik laddning. Laddar 30A och batterier på 200Ah. Finns som Magnum 880 och Magnum Splitt.

För inkoppling se