Batteri- och Kraftpaket för Släp och Trailers som driver elektrisk och hydraulisk utrustning, med unik återladdning från dragbilens belysningskrets.

Bakgavellift

P-LIGHT Magnum till bakgavellift

P-LIGHT Magnum är det bästa alternativet till att driva bakgavelliften på släpet och trailern. Det är ett batteri- och kraftpaket med unik laddning. Den laddar upp till 10A eller 20A under färd beroende på vilken effekt du väljer.

Kör du korta sträckor och använder liften många gånger per dag behöver du ha 20A laddning, kör du längre sträckor och bara använder liften ett fåtal gånger per dag klarar du dig med 10A laddning.
En av de många fördelarna är också att du kan manövrera liften utan att ha bilen tillkopplad, perfekt när du skall ställa släpet och lasta om mellan bil och släp.
Utöver driften av liften får du funktioner såsom parkerings/positionsbelysning, arbetsbelysning, blixtljus, m.m.
P-LIGHT Magnum finns i flera olika modeller och kan även driva annan elektrisk utrustning såsom värmesystem, vibrator, kapell, dubbelplan, ramper, dragstång, fjädring m.m. Laddare upp till 30A och batterier upp till 200 Ah.
P-LIGHT Magnum rekommenderas av de flesta lifttillverkare.

P-LIGHT – Inkopplingsförslag

Fältprov och tester

Fältprov, funktions- och driftstester har utförts ihop med bl.a ZEPRO och ett flertal åkerier, de har visat att P-LIGHT är driftsäker, miljövänlig och pålitlig strömkälla för drift av bakgavelliftar på släp, trailers och lastbilar.

P-LIGHT – Teknisk specifikation

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.