Batteri- och Kraftpaket för Släp och Trailers som driver elektrisk och hydraulisk utrustning, med unik återladdning från dragbilens belysningskrets.

Bakgavellift

P-LIGHT Magnum till bakgavellift

P-LIGHT Magnum är det mest miljövänliga och driftsäkra alternativet att driva bakgavelliften på både lastbil, släpet och trailern. Det är ett batteri- och kraftpaket med unik laddning. För släp så laddar upp till 10A eller 25A och för lastbil 25 eller 45A under färd beroende på vilken effekt du väljer.

För lastbilen: P-LIGHT Magnum Frame ger dig en driftsäker vardag då den avlastar bilens system och ser till så att bakgavelliften fungerar utan att belasta bilen. Vilket gör att bilens system inte överbelastas med startproblem som följd och att du kan använda bakgavelliften utan att motorn är igång.

För släpet eller trailern: P-LIGHT Magnum är det bästa alternativet till att driva bakgavelliften på släpet/trailern. Det är ett batteri- och kraftpaket med unik laddning. Den laddar upp till 10A eller 20A under färd beroende på vilken effekt du väljer.
Kör du korta sträckor och använder liften många gånger per dag behöver du ha 20A laddning, kör du längre sträckor och bara använder liften ett fåtal gånger per dag klarar du dig med 10A laddning.
En av de många fördelarna är också att du kan manövrera liften utan att ha bilen tillkopplad, perfekt när du skall lossa eller ställa släpet och lasta om mellan bil och släp.
P-LIGHT Magnum rekommenderas av de flesta lifttillverkare.
Se även funktionsöversikt.

Funktionsöversikt

P-LIGHT – Inkopplingsförslag för släp och trailer

P-LIGHT – Inkopplingsförslag för lastbil

Fältprov och tester

Fältprov, funktions- och driftstester har utförts ihop med bl.a ZEPRO och ett flertal åkerier, de har visat att P-LIGHT är driftsäker, miljövänlig och pålitlig strömkälla för drift av bakgavelliftar på släp, trailers och lastbilar.